top of page

Stavanger SKU har mottatt gave fra Sparebankstiftelsen SR-Bank!

Stavanger SKU har mottatt gave på kr. 35.000 fra Sparebankstiftelsen SR-Bank. Gaven er øremerket investeringer i nytt sjakkutstyr. Klubben er veldig takknemlig overfor Sparebankstiftelsen for gaven.

Stavanger SKU har hatt stor aktivitet de siste årene og har i vår hatt ukentlige samlinger på Lassa og Jåtten barneskole, British International School og Tjensvoll bydelshus. I tillegg har klubben vært arrangør for NM skolelag, Stavanger Open under Norway Chess festivalen i mai og skal neste uke arrangere sommersjakkleir. Medlemstallet er rekordhøyt med 165 medlemmer.

Vår målsetting og plan er å opprettholde den høye aktiviteten også for kommende sesong. Dette medfører behov for fornyelse og utvidelse av sjakkutstyret (både sjakkbrett, brikker og klokker m.v.) og gaven fra Sparebankstiftelsen er kjærkommen i så måte!

Aktuelt
Capture.PNG
Siste nyheter
Arkiv
Søk på tagger
bottom of page