20.01.2020

05.01.2020

Please reload

Siste nyheter
Aktuelt

Motivasjonssamling og simultansjakk med stormester Jon Ludvig Hammer Lørdag 5. april

06.04.2014

Fra www.smeaheiaskolesjakk.no:

 

Nærmere 90 deltakere var tilstede på motivasjonssamlingen Smeaheia skolesjakk arrangerte lørdag 5. april på Sola videregående skole. Først fikk deltakerene høre stormester Jon Ludvig Hammer fortelle om 2 inspirerende og motiverende temaer.

 

Første tema var: Kontroller sentrum – sjakkstategi fra trekk 1 og andre tema var: Hva er best av springer og løper – og andre hestehandler.

 

Deretter ble det servert pizza og brus før dagens høydepunkt simultansjakken der stormester Jon Ludvig Hammer spilte mot opptil 24 spillere samtidig i 3 puljer. Totalt 71 deltakere fikk prøve seg mot stormesteren som hadde 45 minutters betenkningstid fordelt på 24 spillere, dvs. 1 minutt og 52,5 sekunder i snitt per spiller. Deltakerene hadde hele 15 minutter mot Jon Ludvig.

 

Til tross for dette så vant stormesteren samtlige 71 partier. Ingen klarte å slå Jon Ludvig Hammer. Det er veldig tydelig hvorfor Jon Ludvig Hammer nå er Norges 2. beste sjakkspiller der kun Magnus Carlsen ligger foran ham.

Please reload

Please reload

Søk på tagger