Motivasjonssamling og simultansjakk med stormester Jon Ludvig Hammer Lørdag 5. april

Fra www.smeaheiaskolesjakk.no:

Nærmere 90 deltakere var tilstede på motivasjonssamlingen Smeaheia skolesjakk arrangerte lørdag 5. april på Sola videregående skole. Først fikk deltakerene høre stormester Jon Ludvig Hammer fortelle om 2 inspirerende og motiverende temaer.

Første tema var: Kontroller sentrum – sjakkstategi fra trekk 1 og andre tema var: Hva er best av springer og løper – og andre hestehandler.

Deretter ble det servert pizza og brus før dagens høydepunkt simultansjakken der stormester Jon Ludvig Hammer spilte mot opptil 24 spillere samtidig i 3 puljer. Totalt 71 deltakere fikk prøve seg mot stormesteren som hadde 45 minutters betenkningstid fordelt på 24 spillere, dvs. 1 minutt og 52,5 sekunder i snitt per spiller. Deltakerene hadde hele 15 minutter mot Jon Ludvig.

Til tross for dette så vant stormesteren samtlige 71 partier. Ingen klarte å slå Jon Ludvig Hammer. Det er veldig tydelig hvorfor Jon Ludvig Hammer nå er Norges 2. beste sjakkspiller der kun Magnus Carlsen ligger foran ham.

Aktuelt
Capture.PNG
Siste nyheter