20.01.2020

05.01.2020

Please reload

Siste nyheter
Aktuelt

Stavanger Høst hurtig 2015 NGP

29.11.2015

Stavanger Høst hurtig NGP ble arrangert Lørdag 28.11 på Tjensvoll bydelshus. Turneringen fikk stor oppslutning og hadde totalt 87 deltakere. 

 

I A-gruppen vant forhåndsfavoritt Vadims Dascevics, dette på tross av en litt treg start med 2 remiser i de to første rundene. På plassene bak fulgte brødrene FM Petter Fossan og IM Erik Fossan. De beste juniorspillerene i denne klassen ble Erlend Kyrkjebø, Andreas Fossan, Alseit Kizatbay, Edvin Jarve og Hanna Kyrkjebø, alle med 3 poeng.

 

Både i B- og C-gruppen var det Stavangers yngre spillere som stakk av med seieren. I B-gruppen hadde Abyl Kizatbay tilsynelatende full kontroll, og fikk som eneste spiller i turneringen full pott med 6 av 6 seiere. På plassene bak fulgte Sverre Skjølingstad og Benjamin Fossan, begge med 4,5 poeng.

 

I C-gruppen var det den nybakte norgesmesteren Aksel Bu Kvaløy som vant med 5,5 poeng. Aksel vant yngste gruppe i NM for to uker siden, og tok også seieren her etter en remis mot nummer 2, Shazil Shehzad i siste runde. På 3.plass kom Aksels far Ola Kvaløy. 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Søk på tagger
Please reload