Stavanger Høst hurtig 2015 NGP

Stavanger Høst hurtig NGP ble arrangert Lørdag 28.11 på Tjensvoll bydelshus. Turneringen fikk stor oppslutning og hadde totalt 87 deltakere.

I A-gruppen vant forhåndsfavoritt Vadims Dascevics, dette på tross av en litt treg start med 2 remiser i de to første rundene. På plassene bak fulgte brødrene FM Petter Fossan og IM Erik Fossan. De beste juniorspillerene i denne klassen ble Erlend Kyrkjebø, Andreas Fossan, Alseit Kizatbay, Edvin Jarve og Hanna Kyrkjebø, alle med 3 poeng.

Både i B- og C-gruppen var det Stavangers yngre spillere som stakk av med seieren. I B-gruppen hadde Abyl Kizatbay tilsynelatende full kontroll, og fikk som eneste spiller i turneringen full pott med 6 av 6 seiere. På plassene bak fulgte Sverre Skjølingstad og Benjamin Fossan, begge med 4,5 poeng.

I C-gruppen var det den nybakte norgesmesteren Aksel Bu Kvaløy som vant med 5,5 poeng. Aksel vant yngste gruppe i NM for to uker siden, og tok også seieren her etter en remis mot nummer 2, Shazil Shehzad i siste runde. På 3.plass kom Aksels far Ola Kvaløy.

Aktuelt
Capture.PNG
Siste nyheter
Arkiv
Søk på tagger
  • c-facebook

© 2016 Nikolai Johansen