top of page

Juleavslutning på Jåtten!

Torsdag 10.12 var det juleavslutning på Jåtten skole. Jåtten skole er en av de største avdelingene til Stavanger Sjakklubb Ungdom, og det kunne man også merke på Juleavslutningen. Det var godt oppmøte både av barn og foreldre. Det ble servert grøt og saft på juleavslutningen, og det var også simultanspilling og premieutdeling for jåttens høstturnering.

I høst har vi begynt med en ny gruppeinndeling på jåtten, og det er nå tre forskjellige grupper istedenfor to. Disse gruppene har også fått hver sin fargekode, og de er inndelt i gruppe rød, gruppe grønn, og gruppe blå. Alle gruppene har spilt en turnering i løpet av høsten, og på juleavslutningen var det klart for premieutdelig! Gruppe rød og grønn har spilt sammen, men har individuell premiering. Gruppe blå er ikke helt ferdigspilt i sin turnering, så deres premieutdeling må vente til vi begynner opp igjen neste år.

I gruppe rød var det Daniel Rezai som vant. Daniel vant alle partiene mot de andre i gruppe rød, og hadde kun to tap mot nr.1 og 2 i klasse grønn. På 2.plass i gruppe rød kom Titas Malaiska. Titas fikk en litt treg start på turneringen da han tapte sine to første partier, men etter dette tok han hele fire seiere på de fem siste rundene! På tredjeplass kom Ola Fosse Mathisen, som i likhet med de to foran, var tilstede på alle torsdagene! Dermed gikk ingen av disse glipp av noen runder.

I gruppe grønn tok Daniel Kjeldsen en suveren førsteplass. Daniel vant alle sine 7 partier, og havnet hele 4 poeng foran Jacob Netland Li på 2.plass. Både Jacob og Daniel var tilstede på alle torsdagene, så de gikk heller ikke glipp av noen runder. Jacob hadde fem siere og kun to tap, og havnet til slutt 4 poeng foran 3 plassen Sondre Larsen.

Vinneren Daniel Kjeldsen bakerst til venstre

I tillegg til denne nye gruppeinndelingen har vi også begynt med regelmessige jentesamlinger. På jåtten har vi mange flinke jenter, og vi er veldig glad for å ha dem med. Vi satser på å fortsette med disse jentesamlingene også neste år, og vi håper og tror at jentene selv synes dette er kjekt.

Til slutt ble også Dragulfs hederspris delt ut til Aksel Bu Kvaløy. Denne fikk han for hans imponerende seier i klassen under 9 år i NM for barn og ungdom i Bergen. Aksel har vist stor fremgang det siste året, og selv om han kun er 7 år gammel, gikk han ubeseiret gjennom turneringen, og utklasset alle de andre i sin gruppe.

Aksel med Dragulfs hederspris

Alt i alt ble juleavslutningen en flott avslutning på et godt sjakkår for jåtten skole. Vi ser frem til neste år, og satser på at 2016 blir enda bedre. GOD JUL! :D

Aktuelt
Capture.PNG
Siste nyheter
Arkiv
Søk på tagger
bottom of page