20.01.2020

05.01.2020

Please reload

Siste nyheter
Aktuelt

Juleavslutning på Tjensvoll!

17.12.2015

Onsdag 16.desember var det klart for den siste juleavslutningen på Stavanger SKU sine avdelinger. Eldste og yngste gruppe på tjensvoll ble slått sammen for anledningen, og det ble arrangert en lynsjakkturnering med blandede lag fra de to gruppene. Mellom lynsjakkrundene var det servering av riskrem med mandel, sjokoladekake, og saft. Hanna Bakken Kyrkjebø var den heldige finneren av mandelen, og siden finnern er vinnern vant hun en pose juleskum.

 

Lynsjakkturneringen ble som sagt spilt med blandede lag fra de to gruppene. To og to på lag, hvor en fra den eldste gruppen var på lag med en fra den yngste gruppen. Premiene her var sjokoladeplater, så det var med andre ord mye som stod på spill. Til slutt var det laget med Marte Bakken Kyrkjebø og Fredrik Lytomt Jacobsen som vant turneringen, etter kun å ha avgitt et halvt poeng. Jentene gjorde det sterkt i denne turneringen, og på andreplass kom det rene jentelaget med Hanna Bakken Kyrkjebø og Live Skigelstrand Jørgensen. 

 

Det har også vært en gjennomgående turnering på begge gruppene på tjensvoll basert på oppmøte og innsats på treningen. På den eldste gruppen var det Benjamin Fossan foran Andreas Fossan og Alexander Flæsen som stakk av med premiene. David Jess Linjord fikk også en premie for beste oppmøte. Dette må sies å være imponerende, med tanke på at han er en av de med lengst reisevei! På den yngste gruppen var det de to brødrene Kristian og Andreas Oord som dominerte og tok de to øverste plassene. Premiene i den gjennomgående turneringen var kinobiletter, noe som kan komme godt med i disse Star Wars-tider.

 

Alt i Alt en kjekk og vellykket avslutning på en kjekk og vellykket høstsesong på tjensvoll. Vi håper neste år blir minst like bra. GOD JUL! :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Søk på tagger