top of page

Karmøy BGP

Karmøy BGP ble spilt lørdag 30. Januar på Karmøy kulturhus Åkrehamn. Dette var en seksrunders hurtigsjakkturnering med en total betenkningstid på 25 min til hver spiller. Turneringen hadde 33 deltakere. Deltakertallet ville antakelig vært større, hvis stormen Tor ikke hadde stoppet fergene mellom Mortavika og Arsvågen. I gruppe Kadett/Ungdom var det 13 spillere, men ingen av disse var fra SSKU. Det var også en gruppe sammensatt av lilleputt, miniputt og mikroputt. I denne var det 20 deltakere, hvorav Fredrik Nyborg Sørensen (min), Martin Holten Fiskaaen (mik), Olav Holten Fiskaaen (min), og Reik Kalveland (mik) alle var fra SSKU. Alle gjorde det sterkt og kom innen topp ti i samlet gruppe, og topp tre i mikro- og miniputt.

Fredrik Nyborg Sørensen vant fem partier og kom på 1. plass i kl. miniputt med 16 av 18 poeng og ratingpresttasjon på 808. Han vant de tre første partiene, men tapte den fjerde mot førsteplassen i den samlede gruppen: Julian Lothe Ringen. De to siste vant han mot samlede 5. plass Johannes Tollessen Rosberg og første plassen i kl. mikroputt; Martin Holten Fiskaaen.

Reik Kalveland tok også 3 seire og fikk 3. plass i mikroputt med 12 av 18 poeng. Reik tapte første parti mot Julian Lothe Ringen, men tok deretter to seire i de neste rundene. Han tok også seieren i runde 5 mot Agnete Fagerland.

Fredrik Nyborg Sørensen(venstre), Olav Holten Fiskaaen(2. fra venstre)

Olav Holten Fiskaaen vant 3 partier og havnet på 2. plass i miniputt med 12 av 18 poeng. Olav vant de to første, men møtte hard motstand og tapte mot Julian Lothe Ringen i tredje og mot Fredrik Nyborg Sørensen i femte. I fjerde runde vant han mot Johannes Tollesen Rosberg.

Martin Holten Fiskaaen fikk 14 av 18 poeng. Med fire seiere og kun to tap kom han til slutt på 2. plass i kl. mikroputt. Han vant partiene sine i 1 og 2 runde, og i runde 4 og 5. Tapene kom mot Julian Lothe Ringen i tredje runde, og mot Fredrik Nyborg Sørensen i sjette. Martin var den eneste som klarte å vinne mot Sander Fuglestein, som ble nummer 3 i den samlede turneringen.

Martin Holte Fiskaaen(2. fra venstre), Reik Kalveland(3. fra venstre)

Aktuelt
Capture.PNG
Siste nyheter
Arkiv
Søk på tagger
bottom of page