top of page

Kristiansand BGP

Søndag 7. februar arrangerte Kristiansand Sjakklubb en 6 runders BGP i Samsen Kulturhus. Tidskontrollen her var 20 minutter per spiller på hele partiet. Det var totalt 5 ulike klasser i turneringen, men ungdom-, kadett- og lilleputtklassene var slått sammen grunnet noe lav deltakelse. Turneringen samlet totalt 29 barn, hvorav 5 av disse var fra Stavanger SKU.

I lilleputtklassen deltok Julian Munk (1359) og Andreas Broch-Austvoll (854) fra Stavanger SKU. Disse to hadde begge en sterk turnering og tok 1. og 2. plassen i klassen. I tillegg til dette ble de nummer 2. og 4. i den kombinerte kadett-, lilleputt- og ungdomsklassen.

Julian startet turneringen med tre strake seiere, og med seier mot førsterangerte Håkon Myrheim (1489) i runde 3 lå han på delt førsteplass etter halvspillt turnering. I de tre siste rundene fikk han to seiere og ett tap, og havnet med det på 1. plass i lilleputt, og 2. plass i den samlede gruppen.

Andreas fikk en noe tøffere start enn Julian, med tap mot første- og andrerangerte i runde 1 og 3. Han avsluttet imidlertid veldig sterkt, og vant alle sine tre siste partier. Hans sterkeste seier kom i det avgjørende sistepartiet mot Jackie Yao Yun Zhang (1066). Andreas endte til slutt på 14 poeng, noe som ga ham en 2. plass i lilleputtklassen, og en 4. plass i den samlede klassen.

Julian (her nr. 2 fra høyre) tok andreplassen i lilleputtklassen

I den samlede mini- og mikroputtklassen var det med 3 spillere fra Stavanger SKU. Daniel Kjeldsen ble best av disse med en 5. plass i miniputt, og en 5. plass totalt. Daniel møtte svært sterk motstand, og spilte mot alle de tre øverste i den samlede gruppen. På tross av dette tok han 13. poeng og en sterk 4. plass.

Titas Malaiska deltok i klasse mikroputt, og tok her en 2. plass med 13. poeng. Titas møtte også sterk motstand, og spilte blant annet mot nummer 1 og 2 i miniputtklassen, og nummer 1 i mikroputt. Titas fikk likevel 3 seiere og en remis, noe som ga ham en 2. plass i klassen sin.

Camilla Broch-Austvoll deltok også i mikroputtklassen, og tok fikk tre tap og tre seiere. Dette ga henne 12 poeng totalt og en 5. plass i mikroputt.

Fullstendige resultater finner man her:

http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=KristiansandBGPVinter2016-KristiansandSjakklubb

Aktuelt
Capture.PNG
Siste nyheter
Arkiv
Søk på tagger
bottom of page