top of page

NM for Jenter

NM for Jenter ble arrangert av Vålerenga ungdomssjakklubb på morellbakken ungdomsskole i Oslo. I NM for Jenter spilte mikroputt, miniputt og lilleputt 6 runder med 60 minutters betenkningstid på 40 trekk og 30 min på resten, mens kadett og ungdom spilte 5 runder med en betenkningstid på 90 min. pluss 30 sekunder per trekk. Turneringen samlet 63 jenter fra hele landet, hvilket inkluderte to jenter fra Stavanger SKU. Sofie Løfaldli (1166) og Live Jørgensen Skigelstrand (1130) deltok begge i lilleputtklassen, og var på forhånd rangert som nr. 5 og 6. De gjorde begge sine saker bra i ett sterkt felt, men det var til slutt Sofie som gjorde det best da hun havnet på en imponerende 3. plass.

Sofie tok 4 av 6 poeng i lilleputtklassen, og endte med en ratingprestasjon på 1324 og en ratingfremgang på 20 poeng. Hun hadde flere sterke seiere underveis, og slo blant annet to av forhåndsfavorittene Ulrikke Langvik (1361), og Ingrid Skaslien (1344). Sofies tap kom mot nr. 1 og 2. i turneringen, Embla Ekeland Grønn (1390) og Thyra Kvendseth (1614)

Live var førsteårs lilleputtspiller i år, og fikk god motstand fra de eldre jentene i klassen. Hun møtte totalt tre av de fire høyest rangerte jentene i lassen, men klarte seg likevel bra og scoret totalt 3 poeng. Dette ga henne en ratingprestasjon på 1187 og en liten ratingfremgang på 5 poeng. Lives sterkeste resultat var seieren mot Sheroni Amarapala (1079).

Fullstendige resultater finner man her:

http://tournamentservice.com/standings.aspx?TID=NMforjenter2016-ValerengaUSK

Aktuelt
Capture.PNG
Siste nyheter
Arkiv
Søk på tagger
bottom of page