top of page

Masfjorden Grand Prix 2016

Masfjorden Grand Prix ble avholdt helgen 19 - 21 februar på Sandnes Skule i Masfjorden. Turneringen samlet 53 deltakere fordelt på to grupper, en samlet A- og B- gruppe og en C gruppe. A- og B- gruppen ble slått sammen grunnet lav deltakelse i begge gruppene. Denne samlede gruppen hadde 20 spillere, med hele 6 spillere ratet over 2000. Stavanger hadde 3 deltakere i denne gruppen, og 1 deltaker i C-gruppen.

Sander Joa (940) var eneste deltaker fra Stavanger SKU, og deltok i den samlede A- og B-gruppen. Sander fikk tøff konkuranse og tok til slutt 1 poeng mot ett ratingsnitt på 1264. Dette poenget kom etter en flott seier mot Jens Christian oppdahl (1131). Sander endte til slutt med en ratingprestasjon på 991.

I A- og B-gruppen deltok Ilia Kakushadze og Joar Gullestad Pettersen fra Stavnager. Best av disse ble Joar Gullestad Pettersen med 4,5 poeng og en 3. plass totalt. Joar hadde flere sterke resultater, med seiere mot blant annet Ilia Kakushadze (2124) og Arn Tore Hugsdal (2030), han spilte også remis mot Johannes Kvisla (2241). Ilia tok totalt 4 poeng og endte på en 5. plass i gruppen. I C-gruppen deltok Vegard Joa fra Stavanger og tok 2 poeng.

Ytterligere resultater fra turneringen finner man her:

http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=MasfjordenGrandPrix2016-MasfjordenSKU

Aktuelt
Capture.PNG
Siste nyheter
Arkiv
Søk på tagger
bottom of page