top of page

Petter Fossan - Æresmedlem i SSKU

Onsdag 16. mars ble det holdt styremøte i Stavanger Sjakklubb Ungdom i Tjensvoll bydelshus sine lokaler. Under dette møtet ble tidligere leder i Stavanger Sjakklubb Ungdom, Petter Fossan, utnevnt til æresmedlem i klubben for sitt mangeårige arbeid i klubben. Petter ledet klubben i fire suksessfulle år, fra 2012 til og med 2015, og takket av som leder under klubbens årsmøte 3. februar. Ny leder er nå Kristin Skjølingstad, mens Petter har gått inn som styremedlem.

Petter ble leder for Stavanger Sjakklubb Ungdom i 2012, og ble med det etterfølgeren til Carsten Beer Jacobsen som da hadde ledet klubben i en årrekke. Som leder for klubben har han vært med på å skape et enestående sjakkmiljø og sjakktilbud for barn og ungdom i regionen. Klubben har under hans ledelse også utviklet seg til å bli en av de aller største ungdomsklubbene i landet, og hadde i 2014 rekordhøyt medlemstall med 345 medlemmer.

Petter har også vært svært sentral i klubbens satsninger og arrangementer de siste årene. Klubben har under hans ledelse arrangert flere store turneringer, blant annet Nordisk for Jenter og KM for Skolelag i 2012, NM for barne- og ungdomsskolelag i 2013 og NM for barn og ungdom i 2014. I tillegg til dette har han vært svært viktig for barne- og ungdomssatsningen, da han har bidratt som instruktør og koordinator på de ulike avdelingene til SSKU, samt deltatt som reiseleder når klubben har arrangert turer og samlinger for klubbens medlemmer.

På vegne av alle i Stavanger Sjakklubb Ungdom vil styret takke Petter for hans innsats og engasjement som leder i klubben gjennom fire svært vellykkede år!

Petter Fossan er utnevnt til æresmedlem i Stavanger Sjakklubb Ungdom. Her fra NM for barn og ungdom i Stavanger i 2014

Aktuelt
Capture.PNG
Siste nyheter
Arkiv
Søk på tagger
bottom of page