top of page

e2e4 Gatwick Open May 2016

Fredag 27. 05 - mandag 31.05 ble Gatwick Open spilt på Crown Plaza hotell i Gatwick. Turneringen samlet 148 deltakere som ble fordelt på fire grupper. Én gruppe for dem under 1650, én gruppe for dem under 1850, én gruppe for dem under 2050, og en åpen gruppe uten øvre begrensning. Turneringen gikk over 7 runder, med en betenkningstid på 90 min + 30 sek per trekk. SSKU hadde tre deltakere med i turneringen; Marte Bakken Kyrkjebø (1742) deltok i klassen U-1850, Hanna Bakken Kyrkjebø (1990) deltok i U-2050, mens Erlend Bakken Kyrkjebø (2145) deltok i den åpne klassen. Hanna og Marte spilte alle 7 rundene, mens Erlend stod over første runde.

Marte fikk en litt vanskelig start på turneringen, med to tap og en remis mot noe svakere motstand i løpet av de første fire rundene. Etter dette fikk hun imidlertid mer fart på spillet, og tok tre strake seiere mot hhv. Mikey J. Watson 1425, Mark Stone 1589, og Michael Stanners 1810. Marte endte til slutt med 4,5 poeng og en flott 8. plass i gruppen som talte 36 deltakere.

Hanna leverte en meget sterk turnering fra start til slutt, og avga kun 1,5 poeng i løpet av hele turneringen. Dette holdt til en imponerende 2. plass i gruppen, et halvt poeng bak vinneren, og et halvt poeng foran tredjeplassen. Dette ga henne en fin liten ratingfremgang, i tillegg til en premie på 200 pund. Hannas sterkeste resultat var seieren mot David W. Stephenson (1892), i tillegg til alle de strake seirene mot svakere motstand.

Erlend gjorde det svært dårlig i den åpne gruppen, og tok kun 1,5 poeng på de 6 rundene han spilte. Han havnet dermed langt ned på listene, og måtte belage seg på en kraftig ratingnedgang.

Fullstendige resultater finnes her: http://www.e2e4.org.uk/gatwick/may2016/index.htm

Aktuelt
Capture.PNG
Siste nyheter
Arkiv
Søk på tagger
bottom of page