top of page

Amatørenes mester: Henrik Elvestad vs. Aksel Bu Kvaløy

Torsdag 26.01 kl. 21:40 sendes første program av sesong 2 i serien "Amatørenes mester" på TV2. Programmets konsept går ut på at Henrik Elvestad, komiker, programleder og ivrig mosjonist, skal trene seg opp med hjelp fra noen av norges ledende utøvere på området, og dermed prøve seg i ulike sporter og idrettsgrener. Henrik har tidligere, i sesong én, prøvd seg på curling, håndball, fotball, langrenn, rally og utfor. Sesong én bød altså på flere forskjellige utfordringer, og Henrik fikk blant annet deltatt i rally Sweden, kjørt ned en av verdens hardeste utforløyper i Kitzbühel, samt trent og spilt kamp med både Rosenborg Fotballklubb og Larvik Håndballklubb!

Denne sesongen skal Henrik bryne seg på sykkel, skiskyting, kickboksing, ishockey, klatring, og selvfølgelig sjakk! Først ut er altså sjakk, og Henrik skal der få prøve seg mot Aksel Bu Kvaløy fra Stavanger! Henrik skal imidlertid gå gjennom en relativt intensiv treningsperiode før kampen, hvor han vil få hjelp fra noen av landets sterkeste spillere. Det blir spennende å se om han etter all treningen vil ha sjanse til å spille jevnt med fjorårets miniputt-norgesmester.

Aksel ble som nevnt norgesmester i fjor da han vant miniputtklassen i landsturneringen, en klasse hvor han året før tok en også imponerende 5. plass. I tillegg til dette har han rukket å bli kretsmester, tatt 1 og 3. plass i hhv. yngste og neste yngste klasse i NM for barn og ungdom, samt fått 2. plass i barneklassen i NM for ungdomslag. Det er med andre ord en stor utfordring Henrik står ovenfor!

Programmet vises på TV2 kl. 21:40 torsdag 26.01 (i morgen). Det er imidlertid også mulig å se det i reprise fredag 27.01 kl. 19.00, eventuelt på TV2 sumo dersom man har tilgang til dette.

Traileren til episoden ligger her:

https://www.facebook.com/amatorenesmesterTV2/videos/10155093358933189/

NRK Super har også gjort et lite intervju med Aksel:

http://tv.nrksuper.no/serie/supernytt/MSUB02001717/24-01-2017#t=5m30s

Aktuelt
Capture.PNG
Siste nyheter
Arkiv
Søk på tagger
bottom of page