top of page

Brønshøj Lang Weekend

Brønshøj lang weekend ble arrangert like utenfor København fra 15 til 18. februar. Turneringen ble spilt over 7 runder, og samlet totalt 47 deltakere. Hanna og Marte Bakken Kyrkjebø var de eneste deltakerne fra Stavanger Sku og Norge, og best av de to til slutt ble Marte, med 3,5 poeng mot sterk motstand.

Marte startet turneringen veldig sterkt, med remis mot Uno Skonnord (2137) i første runde. Dermed var standarden for resten av turneringen satt, og selv om Marte tapte mot FM Tobias Rostgaard (2305) i runden etterpå, skulle hun vise seg svært vanskelig å slå denne turneringen. I tredje runde møttes Marte og Hanna til et skikkelig familieoppgjør, men familiefreden ble sikret med en remis mellom søstrene. I fjerde runde tok Marte enda et flott halvpoeng, denne gangen mot WFM Thomine Stolberg-Rohr (1963), før hun fulgte opp med det som kanskje var hennes sterkeste resultat denne turneringen, nemlig remisen mot Thomas Bach Nielsen (2168) i runde 5. I sjette runde fortsatte Marte sitt solide spill, da hun også spilte remis mot Casper Liu (1963). Marte hadde dermed levert en svært god turnering allerede før siste runde, men manglet fortsatt å vinne et parti denne turneringen. Det fikset hun imidlertid fikset på i siste runde, da hun vant mot Arne Vagn Møller (1902), og dermed avsluttet turneringen på best mulig vis. De sterke resultatene ga Marte en flott ratingfremgang på hele 36 poeng, og hun kunne dermed være meget fornøyd med egen innsats!

Hanna startet sin turnering med tap mot FM Sandi Stojanovski (2255) i første runde, før hun spilte remis mot Arne Vagn Møller (1902) og sin søster Marte i runde 2 og 3. Dessverre gikk hun etter dette på to strake tap mot ganske likt ratet motstand, og fikk dermed ødelagt mye av sjansene til en positiv ratingutvikling. Heldigvis snudde det igjen mot slutten, da Hanna tok to seiere mot Angelo Nielsen (1659) og Vedant Saravana (1409), men dessverre holdt ikke dette helt til å rette opp tapene fra de foregående rundene, og Hanna endte med en liten ratingnedgang.

Alle resultater fra turneringen finnes her:

http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=24615

Aktuelt
Capture.PNG
Siste nyheter
Arkiv
Søk på tagger
bottom of page