top of page

Kristiansand februar BGP

Kristiansand februar BGP ble arrangert på Samsen Kulturhus i Kristiansand sentrum lørdag 3. februar. Turneringen samlet 39 barn som fordelte seg på 6 forskjellige klasser. Mange av klassene måtte imidlertid slås sammen grunnet lav deltakelse. Thomas Hansen Juvik var eneste deltaker fra Stavanger Sku, og han stilte som miniputt i en sammenslått mikroputt/miniputtklasse. Her gjorde han det svært sterkt, og tok 1. plassen i den sammenslåtte klassen, og dermed også 1. plassen i miniputtklassen med 17 av 18 mulige poeng.

Thomas gikk gjennom hele turneringen uten tap, og fikk sitt eneste poengtap i første runde, da han spilte remis mot Cyril Karlsen, som til slutt endte på plassen bak Thomas, med 3 poeng mindre. Dermed var det en fin start for Thomas, som etter den innledende remisen raste gjennom alle de resterende partiene. I runde 2 tok han seieren mot Kristian Frøisland, mens han i tredje runde nedspilte Patryk Szpyra. Med dette lå han på 2. plass etter halvspilt turnering, ett poeng bak Jørgen Frøisland som så langt hadde vunnet alle sine partier. Disse to møttes dermed i runde 4, og vinneren ville ta ledelsen i turneringen. Heldigvis ble det Thomas som stakk av med seieren, og med det tok over ledelsen i gruppen, ett poeng foran neste spiller. Bak ham var det imidlertid svært jevnt, og det var mange som stod klar til å ta over plasseringen på toppen dersom Thomas gikk på et tap. Dette skjedde imidlertid ikke, og Thomas vant både i runde 5 mot Hans Michael Schnell og i runde 6 mot Martin Allende Uleberg. Disse seirene tok ham opp på 17 poeng totalt, og det var dermed ikke tvil om hvor klasseseiren skulle ende. En meget sterk prestasjon av Thomas, som ikke bare endte over alle miniputtene, men også over mikroputtene

Alle resultater fra turneringen finnes på turneringgservice: http://turneringsservice.sjakklubb.no/standings.aspx?TID=KristiansandfebruarBGP2019-KristiansandSjakklubb

Aktuelt
Capture.PNG
Siste nyheter
Arkiv
Søk på tagger
bottom of page