top of page

Haugaland Vår BGP

Haugaland Vår BGP ble arrangert lørdag 16. mars på Skåredalen skule i Haugesund. Turneringen hadde 6 runder med en betenkningstid på 25 min. per spiller, og samlet totalt 22 deltakere. På grunn av noe lav deltakelse ble klassene slått sammen til to større grupper, hvorav den ene ble en sammenslått nybegynner/mikroputtklasse, mens den andre ble en sammenslått miniputt/lilleputt/kadettklasse.

Fra Stavanger Sku var det kun to spillere som deltok, da Martin Holten Fiskaaen representerte klubben i miniputtklassen og Jan Bartosz Chobot i mikroputt.

Martin leverte svært godt i sin klasse, og endte til slutt som nummer to i miniputtklassen med 16 poeng. Dette ga ham også en 2. plass i den sammensatte klassen. Martins eneste tap kom i første runde, da Julian Lothe Ringen ble for sterk. Ringen vant forøvrig alle sine partier denne turneringen, så Martin var ikke alene om å tape mot ham. Etter dette gikk det imidlertid veldig godt, og Martin vant alle de 5 neste partiene. I tur og orden nedspilte han både 3, 4, 5 og 8. plass i klassen, i tillegg til lilleputtspilleren Gustav Østhus (1180). Dette sikret ham solide 16 poeng, og en flott 2. plass! Jan fikk det noe tøffere i sin gruppe, men sikret seg 10 poeng og en 3. plass i mikroputtklassen. Hans beste resultater var remiser mot Noel Vea og Andreas Aarset Lilleskog. Flott turnering av begge to, som sikret to pallplasseringer!

Alle resultater fra turneringen finnes på turneringsservice: http://turneringsservice.sjakklubb.no/invitation.aspx?TID=HaugalandBGPVar2019-HaugalandSjakklubb

Aktuelt
Capture.PNG
Siste nyheter
Arkiv
Søk på tagger
bottom of page