top of page

ChessOrg Schachfestival 2019

Den tyske 9-runders turneringen ChessOrg Schachfestival ble arrangert i Bad Wörishofen fra 15 til 23. mars. Turneringen var delt inn 3 ulike grupper, og André Gjestemoen Von-Hirsch (2081) fra Stavanger Sku deltok i den sterke A-gruppen. Han fikk kun spilt 7 av de 9 rundene, men gjorde til gjengjeld sine saker godt, og sikret flere sterke resultater mot høyere ratede spillere, noe som til slutt ga ham 4 poeng.

André startet turneringen sin godt, med seier i første runde mot Matyas Palczert (1838). I runde to ble det imidlertid sterkere motstand, og han fikk med det sitt først tap mot Christian Hess (2214). Som følge av tapet fikk han en litt lavere ratet motstander i runden etterpå, da han hadde hvit mot Hartmut Hehn (1972). Dette partiet endte med remis, og etter tre runder stod André dermed med 1,5 poeng og 50% score. I runde 4 og fikk André virkelig opp dampen, da han først vant med svarte brikker mot Ingo Closhen (1996), før han i den påfølgende runden nedspilte Peter Rahls (2212) med samme farge. Dessverre tok rekken med seire slutt i runde 6, da Fred Hedke (2245) ble for sterk. I sin siste spillerunde fikk han nok et godt resultat, og med remis mot Heiko Felgendreher (2216) tok han seg opp på solide 4 poeng!

Alle resultater fra turneringen finnes på turneringens hjemmeside: http://www.chessorg.de/bad_woerishofen.php

Aktuelt
Capture.PNG
Siste nyheter
Arkiv
Søk på tagger
bottom of page