Turneringsoversikt

Det finnes flere sider med god oversikt over kommende og tidligere arrangerte turneringer. Dette er de viktigste nettsidene for å holde seg oppdatert på hva som skjer i inn- og utland på turneringsfronten 

Bergensjakk

 

Bergensjakk er den ledende nettsiden for sjakk-nyheter i Norge, og i margen her er det en oversikt både over pågående og kommende turneringer i inn- og utland. 

 

Klikk HER for å gå til nettsiden

Turneringsservice

På Turneringsservice sin nettside ligger alle norske sjakkturneringer ute med link til turneringsservicesiden hvos man får mer info om turneringene, og kan melde seg på. Her kan man søke etter turneringer, samt bla bakover og se på tidligere arrangerte turneringer.

 

Klikk HER for å gå til nettsiden. 

Barnas Grand Prix - hjemmeside

På BGP-hjemmesiden finnes det oversikt over alle planlagte BGP-turneringer i landet. Listen oppdateres etter hvert som nye turneringer kommer.

Klikk HER for å gå til nettsiden

Dansk Skak Union

 

Danmark er en populær destinasjon for mange nordmenn, også når det gjelder sjakkturneringer. Fra Dansk Skak Union sin hjemmeside kan du finne den danske sjakkalenderen under turneringer --> kalender. 

 

Klikk HER for å gå til nettsiden

Xtracon Chess Open 2018

Xtracon Chess Open er den mest populære utenlandsturneringen blant nordmenn, og den har de siste årene vært veldig stor oppslutning fra Stavanger Sku sine medlemmer. Turneringen finner sted utenfor København 21 - 29.07, og vi håper på høyt deltakertall fra klubben også i år!

 

Klikke HER for mer informasjon, og påmelding til turneringen

  • c-facebook

© 2016 Nikolai Johansen